Frankrijk naar Engeland Veerboot Reizen

Kanaal overtocht auto Veerboten naar Frankrijk


Auto Veerboten is de perfecte manier om je auto op vakantie naar je favorietste bestemming mee te nemen, zodat je de vrijheid hebt om op je gemak te exploreren. Je kunt een Auto Veerboot Engeland boeken in de werkelijke tijd op een veerboten exploitanten site. Er zijn heel wat veerboten routes op de Engeland Frankrijk kanaal.Ik heb de Dover Dunkerque veerboten route genomen aangezien de Dunkerque veerboten meer van pas zijn dan de Dover-Calais veerboten route voor passagiers die met hun autos naar het vastenland en West Europese landen zoals Frankrijk, België, Spanje, Polen, Duitsland and Italië reizen. Maar tot mijn spijt werkt alleen één veerboten exploitant - Norfolkline veerboten werken op deze route. Maar met tot 12 heen en weer kanaal overtochten per dag, is er geen probleem. En bovendien, we hebben genoten van de wonderbaarlijke bediening aan boord - fantastisch eten, levend vermaak, geklimatiseerde kabines en de laatste films.

Het neemt alleenmaar 1 uur en 45 minuten vanuit Dover naar Dunkerque tijdens de reis op de gloednieuwe vloot van kanaal overtocht veerboten. Norfolkline is de enige veerboten bedrijf die naar Dunkerque, Frankrijk vaart. Dit betekent dat je sneller op weg bent van de veerboten haven en dat de wegen een stuk zachter zijn. Dunkerque veerboten haven is een onontgonnen paradijs op deze aarde. Het is de perfecte plaats om te ontpannen. De zanderige strand, Dunes de Flandre, schikt de vlieger-surfer, zand surfers en wind-surfers. Terwijl de kinderen op het strand spleen, kan je achterover zitten en van de watersport show genieten.

Geschiedenis van de Auto veerboot

Ik wil graag dit klein stukje informative willen toevoegen voor mensen die graag met de veerboot reizen en die van de geschiedenis af willen weten.
De traditionele kanaal-oversteek reiziger is altijd een voet passagier geweest, eerst bij de Haven arriverend met de eerste paard-aangedreven stage-koets, daarna met de stoom-trein. Maar met de groeiende populariteit van motors, heeft Kapitein Townsend een oude mijnenveger gekocht en omgebouwd om aan de nieuwe markt van mensen te verzorgen die hun eigen auto met hen mee wilden nemen op een Continentale motor vakantie. Autos werden geladen op de Dover-Calais auto veerboot met kraan: 6,000 in het eerste jaar, opklimmend naar 31,000 in 1939 voordat de Tweede Wereld Oorlog de diensten onderbraken. Na de oorlog, nieuwe 'oprij' veerboten terminalen werden in Dover en Calais gebouwd. Geopend in 1953, hadden ze beweegbare bruggen, zodat autos konden rijden ongeachte de status van de vloed.

Veerboten naar Engeland

De kanaal-overtocht UK Frankrijk veerboten route was eerst in 1841 gecreërd door middel van een link tussen treinen op de Engelse kant en hun tegenpartij in Frankrijk. Normaliter, nemen veerboten naar Frankrijk vanaf zo'n 7 minuten naar acht uur: afhankelijk van de route. Er zijn vele routes, twee van de meest populaire en bekende routes zijn Dover-Calais en Dover-Dunkerque. Bij het reizen op Norfolkline's gloedniuwe vleet van kanaal voersteek veerboten, neemt het ongeveer 1 uur en 45 minuten vanuit Dover naar Dunkerque (Frankrijk).

Goedkope Veerboten vanuit Dover naar Calais en andere Franse bestemmingen.
Dover is één van de meest populaire vertrek punten voor reizigers die het continent afvaren met vele kanaal oversteek veerboten die vanuit de Dover haven werken.

In Dover Haven arriverend
Komend vanuit het Noorden, gebruik de M20 en ga de A20 op. De M2 en A2 leiden ook direct naar Dover. De veerboten haven heeft duidelijke wegwijzers.

Over Dunkerque
Dunkerque is een grote uitgestrekte groene stad, heeft een grote internationale haven en industrie center, die bulk vracht vanuit de hele wereld behandelen, evenals een veerboten havend zijnd voor autos en vracht met vele Lorries die de UK en Europa doorkruisen. bij de Dunkerque Terminal heeft Norfolkline een lounge plek gecreërd met fasciliteiten voor invaliden en een nieuwe winkel, The Bottle Shop, is geopend en biedt een overvloedige voorraad wijnen en bieren aan op concurrerende prijzen.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!