Frankrijk naar Engeland Veerboot Reizen

Ierse Zee Ferries

Ierse Zee veerboten zijn de meest handige en comfortabele medium om te reizen via de zeeroute. Zij bieden vele faciliteiten om de bezoekers met extra gewone behandelt in veel verschillende soorten.

Het is uw keuze om uw veerboot met Ierse Zee veerboten boek en krijgt de kans om te reizen in stijl en comfort, ook dat tegen een betaalbare prijs. De Ierse Zee veerboten zijn doelbewust gebouwd met moderne architectuur en design uitstekende en exclusieve faciliteiten aan de passagiers.

Ze bieden aan boord van faciliteiten en diensten op de veerboot vaartuigen die zijn gegaan door een enorme verbetering zorgen voor maximale comfortabele ferry reizen tussen Liverpool en Belfast. Je zal grondig worden vermaakt door de diensten aan boord van veerboot veerboot tijdens uw reis, ongeacht hoe laat u op reis bent, dat wil zeggen of het dag of nacht reis reis.

Zoals u hebt gekozen voor de beste veerdienst, zodat u zo veel dingen te zien en te doen aan boord van de veerboot die de vaartijd zal passeren met een knipperen van de ogen te hebben. U kunt genieten van heerlijk eten in de restaurants of slok in een verfrissend kopje koffie in het cafe onder het genot van buitengewoon mooie over de zee met uw vrienden of familie. De veerboot bedrijf biedt een breed scala aan faciliteiten en diensten om ervoor te zorgen dat niemand in je familie wordt teleurgesteld. De kinderen krijgen lekker bezig in het gebied van de kinderen, speciaal voor kinderen met veel apparatuur en er zijn andere mogelijkheden voor recreatie ook als bioscoop, winkelen aan boord, enz.


• De volgende diensten zullen aan u worden verstrekt voor toetreding club klasse:

• Window seat faciliteit voor ontbijt en diner
• Geen noodzaak om te wachten in de wachtrij voor de zetel in restaurants
• Aanvullende fruit en water wordt geserveerd voor uw hut
• Korting bieden op onboard winkelen
• gratis toegangsbewijs voor onboard winkelen
• karaf rode of witte wijn van het huis worden geserveerd met diner

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!